dimecres, 28 de gener del 2009

Oferta pública agents rurals 2009

Blogger
ja s'ha publicat al DOGC l'oferta d'ocupació pública d'agents rurals per al 2009

ACORD GOV/6/2009, de 13 de gener, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública parcial per a l'any 2008, de 30 places de la categoria d'agent auxiliar de l'escala auxiliar del Cos d'Agents Rurals de la Generalitat.

Resum d'acords:

1 Aprovar l'oferta d'ocupació pública parcial de l'Administració de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2008, de 30 places de la categoria d'agent auxiliar de l'escala auxiliar del Cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya.

.2 Aquesta oferta d'ocupació pública parcial inclou les vacants dotades, la provisió de les quals es considera necessària, durant l'exercici pressupostari, per a l'adequat funcionament dels serveis a càrrec dels pressupostos de l'Administració de la Generalitat.

.3 En la convocatòria d'accés s'inclouran 3 places addicionals a les ofertades, com a màxim.

.4 La resolució de la convocatòria corresponent a aquesta oferta d'ocupació pública haurà de comportar, quan la plaça oferta estigui ocupada interinament, el cessament de la persona que l'ocupa quan el nou funcionari en prengui possessió, sense que en cap cas es pugui produir un increment global de personal del Cos d'Agents Rurals de la Generalitat.

.5 La publicació de la convocatòria corresponent a aquesta oferta es produirà en el termini màxim de tres mesos, a partir de l'aprovació del present Acord.

.6 Amb la finalitat d'ampliar la difusió de la convocatòria de proves selectives derivada d'aquesta oferta, al procés selectiu s'inclourà l'adreça de la web corresponent de la xarxa d'Internet, en la qual es recollirà de la manera més complerta possible la convocatòria i els actes derivats d'aquesta.

.7 Aquest Acord s'ha de publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Manual preparació oposicions Agents Rurals