dimecres, 31 d’octubre del 2012

Operació contra el tràfic il·legal de Fringíl·lids

Blogger

Efectius del Cos d'Agents Rurals del Baix Penedès i del Grup de Suport de Fauna i Flora del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural , en el marc d'un operatiu per evitar el comerç d'ocells fringíl·lids procedents de la caça furtiva, van sorprendre en un local a Cunit a una persona que estava comprant il·legalment exemplars d’ocells fringíl·lids emmagatzemats en aquest local.
 

La persona que comercialitzava il·legalment aquests ocells, també estava en possessió d'arts prohibides per a la caça i substàncies dopants, i està vinculada a una societat ocellaire de la comarca.
 
En total es van comissar 38 exemplars de les espècies Verdum, Cadernera, Passerell comú i Pinsà comú, entre els quals hi havia 28 exemplars novells (nascuts aquest any) i 10 exemplars adults.
 
Tots aquests fets poden ser constitutius de vàries infraccions administratives, tant per la Llei de Protecció dels Animals de Catalunya com per la Llei 42/2007 del Patrimoni natural i de la Biodiversitat i la Llei 29/2006.
Font: Agents Rurals

Manual preparació oposicions Agents Rurals