dilluns, 7 d’abril del 2014

Detenen 2 piròmans a la Granja d'Escarp

Blogger
Agents dels Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de Cos d’Agents Rurals, van detenir dijous passat, dos homes, de 38 i 48 anys d’edat, veïns de la Granja d’Escarp, com a presumptes autors d’un delicte d’incendi. 

Les detencions són el resultat d’una investigació oberta durant el mes de novembre arran un seguit d’incendis en zones rurals del municipi de la Granja d’Escarp (Segrià). 

El primer incendi es va produir el 5 de novembre, al voltant de les 14:43 hores, en una zona prop de la carretera LP-7041, a l’altura del punt quilomètric 20. L’extinció del foc, en què van participar onze dotacions de bombers, tres d’agents rurals i tres de mossos d'esquadra, es va donar per controlat a les 21:30 hores del mateix dia. 

Entre el 9 i 10 de novembre, es van produir quatre incendis més, en zones properes a la llera del riu Segre, al seu pas per la Granja d'Escarp. 
La investigació d’aquests incendis, on van participar activament efectius del Cos d'Agents Rurals, apuntava a una intencionalitat com a causa principal del foc. 

La investigació va concloure el passat dijous amb la detenció de dos homes com a presumptes autors de l'incendi. De la investigació es desprèn que un dels detinguts era l'inductor i l’altre, era l’autor material.

Manual preparació oposicions Agents Rurals