dijous, 4 de maig del 2017

Nova Direcció General del Cos d'Agents Rurals

Blogger
En la reunió de Govern del dimarts 2 de maig de 2017, el Govern va aprovar el Decret de reestructuració del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) amb el qual es crea la nova Direcció del Cos dels Agents Rurals.



La creació de la Direcció General del Cos d’Agents Rurals respon a la voluntat de reestructurar i enfortir l’organització del cos, fonamental per al país, que s’encarrega de la vigilància i control en la gestió del medi natural, de la protecció i prevenció integrals del medi ambient i actua de policia administrativa especial. La creació d’aquesta nova Direcció General del CAR és una de els mesures contemplades en el Pla Estratègic del Cos d’Agents Rural, que el Govern aprovarà en les properes setmanes, i que és resultat del debat intern promogut per la direcció del DARP des del setembre de l’any passat.

El Govern també ha nomenat avui Marc Costa com a Director General del Cos dels Agents Rurals. Costa, nascut a Vic l’any 1969, és llicenciat en Dret i Ciències Polítiques, diplomat en Ciències Empresarials i especialitzat en polítiques públiques de seguretat. Professionalment, ha treballat, principalment, en la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra.

Per als propers mesos esta prevista la convocatòria de 50 places d'Agent Rural, esperem aviat poder donar bones notícies en aquest aspecte ben aviat.

Manual preparació oposicions Agents Rurals