dijous, 25 de maig del 2017

Novetats Agents Rurals - maig 2017

Blogger
Segons informen els Sindicats  del Cos d'Agents Rurals, en la darrera reunió entra d'altres temes es va parlar de:


Places vacants d'Agent Rural

Segons confirmen de l'administració, s'estan publicant places vacants d'agent rural per cobrir amb interins. No s'atura la publicació de places vacants per cobrir amb interins. El dilluns 22 es van incorporar 12 nous interins que començaven amb el curs selectiu i de formació a Reus, un cop l'acavin se'ls destinarà per cobrir els llocs disponibles a les diferents comarques.




Convocatòria 50 places Agent Rural escala bàsica

No hi ha cap previsió de quan es publicaran la convocatòria. Previ a la convocatòria caldrà publicar el temari actualitzat. En les anterior convocatòries el temari corresponia al nivell C2,  actualment  al eliminar la categoria d'agent auxiliar, cal un nou temari per la categoria d'agent del Grup C1.
No hi ha previsió de quan es pot publicar el temari d'Agent Rurals ni de les proves.

Convocatòria 50 places de sotsinspector Agents Rurals





El Departament d'Agricultura està treballant en les bases de la convocatòria de 50 places de sotsinspector. Les previsions actuals indiquen que no sembla que es pugui publicar abans de l'estiu, per tant, estarien parlant  de que es publiqui a la tardor. Segons va manifestar el nou Director General del Cos d'Agents Rurals, aquestes 50 places son necessàries per dotar l'estructura organitzativa del CAR. Algun sindicat per la seva banda opinava que era prioritari fer una convocatòria menor de sotsinspector i ampliar les places ofertades per a l'escala bàsica.


Manual preparació oposicions Agents Rurals